23948sdkhjf

Rockwool-fabrik i Kroatien midlertidigt lukket

Dokumentationen af en skorstenskonstruktion på Rockwools fabrik i Istrien, Kroatien afviger fra den installerede løsning, derfor er indkøringen af produktionen på fabrikken midlertidigt stoppet af myndighederne.
Indkøringen af produktionen på Rockwool koncernens fabrik i Kroatien midlertidigt stoppet.

I forbindelse med en inspektion af fabrikken bemærkede myndighederne, at dokumentationen af fabrikkens skorstenskonstruktion afveg fra den installerede løsning. Grunden til dette var, at en mere avanceret men lidt anderledes rørkonstruktion var blevet valgt efter indsendelse af det originale design til myndighederne og på hvilket byggetilladelsen var udstedt. Vi forventer at løse dette indenfor relativ kort tid.

Fabrikken - som er i indkøringsfasen efter produktionsstarten i september - har været en del af en livlig debat. Flere lokale grupper, som foretrækker kun at udvikle regionen indenfor turisme og landbrug, har modsat sig industrielle
projekter i området inklusiv Rockwool koncernens produktion af isoleringsmaterialer.

Fabrikken lever fuldt ud op til miljøgodkendelserne. Den er baseret på koncernens nyeste teknologi og lever op til EU's BAT specifikationer - bedste tilgængelige teknik (BAT = Best Available environment Technology). Fabrikken er
udstyret med miljøudstyr, som opfylder både Kroatiske og EU krav.

Rockwool koncernen ønsker at være en værdsat del af de lokale samfund, hvor vores fabrikker er placeret.

Den midlertidige lukning af fabrikken som beskrevet ovenfor forventes ikke at influere på Rockwool koncernens finansielle forventninger som angivet i rapporten for 3. kvartal.


Kilde: Rockwool International A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109