23948sdkhjf

H+H International nedjusterer efter 3. kvartal

Porebetonproducenten H+H International nedjusterer årets resultat efter offentliggørelsen af regnskabet for 3. kvartal. Omsætning og resultat holdt niveau, men en lavere vækst på det tyske marked får producenten til at nedjustere.
Den første halvdel af tredje kvartal var for porebetonproducenten H+H International kendetegnet ved en fortsættelse af udviklingen fra det første halvår med et stabilt engelsk marked, et positivt polsk marked og en træg udvikling på det tyske marked.

I anden halvdel af tredje kvartal overraskede det tyske marked med en yderligere opbremsning i efterspørgslen. Byggeaktiviteten på det polske marked fortsatte på stabilt niveau gennem tredje kvartal. Afsætningen på det engelske marked fortsatte på et stabilt niveau igennem hele tredje kvartal.

Omsætningen for tredje kvartal 2007 blev på 483,8 mio. kr. svarende til en stigning på 0,5% sammenholdt med tredje kvartal i 2006. Omsætningen for de tre første kvartaler i 2007 blev på 1.432,5 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 13,1%. Den væsentligste del af denne stigning henføres til det polske marked.

Koncernen realiserede et overskud før skat på 54,8 mio. kr. for tredje kvartal, hvilket er en fremgang på 4,2 mio. kr. Den væsentligste del af denne fremgang henføres til det europæiske segment og skyldes primært de forbedrede priser på det polske marked.

Samlet resultat for de tre første kvartaler 2007 er 168,5 mio. kr., hvilket næsten er en fordobling af resultat i forhold til sidste regnskabsår.

Herefter forventer koncernen, at årets resultat før skat er i niveauet 190-210 mio. kr. mod den seneste udmeldning på 220-240 mio. kr. Nedjusteringen skyldes primært en hensættelse på 16,5 mio. kr. til oprensning af forurenet jord i UK og en lavere omsætning på tyske marked.

Kilde: H+H International A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14