23948sdkhjf

To grossister under samme tag i Odense

Ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland og VVS-grossisten Brdr. Dahl flytter sammen i Odense i en ”one-stop-two-shops”-løsning.
Byggeriet boomer i Odense. Det mærker de lokale installatører og montører. Den stigende efterspørgsel fra håndværkerne får nu to af landets førende leverandører på området, Øland og Brødrene Dahl, til at flytte sammen i Odense. Dermed kan man inden længe tilbyde kunderne i Odense en fuldstændig løsning inden for teknisk isolering, ventilation, VVS- og klimaløsninger.

- Et stigende fokus på energiforbrug og indeklima har fået forretningsområder som ventilation og indeklima til at vinde frem, og de fylder dermed langt mere i installatørernes og montørernes leverancer sammenlignet med tidligere. Samtidig oplever vi en tendens til, at kunderne efterspørger fuldstændige løsninger, hvor de kan få de varer, de skal bruge, det samme sted. Altså en one-stop-two-shops, siger Carsten Krog Madsen, salgsdirektør i Øland.

Den kombinerede Brødrene Dahl og Øland butik indvies den 20. april, hvor Jan Fischer og Carsten Bach glæder sig til at byde velkomne til de lokale håndværkere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11