23948sdkhjf

MT Højgaard skyld i piv-utæt DR-hus

Entreprenør MT Højgaard har erkendt ansvaret for DR’s utætte nyhedshus i Ørestaden. Hvis fejlene ikke er udbedrede inden en måned, så er det farvel og tak til entreprenøren.
DR’s nyhedshus har vist sig at være så utæt, at medarbejderne har siddet pakket ind i tæpper. Det skulle gerne være slut om en måned.

Projektdirektør i DR Byen Finn Gjørret oplyser, at MT Højgaard, der har påtaget sig ansvaret for det utætte byggeri, har lovet at udbedre utæthederne inden en måned.

- Hvis det ikke lykkes MT Højgaard at klare opgaven, bliver den taget fra virksomheden og givet til en ny entreprenør, siger Finn Gjørret.

Allerede for 11 måneder siden erkendte man, at byggeriet var fyldt med fejl og mangler ,og allerede dengang vedkendte MT Højgaard sig ansvaret. Uæthederne skyldes mangelfuld isolering og vinduer, der ikke lukker tæt.

Men utæthederne er ikke de eneste problemer med nyhedshuset. Dele af nyhedshuset er tidligere i år blevet spærret, da de store hjørneruder flere steder stødte sammen, og man frygtede, at ruderne ville splintre under gnidningerne. Sidste år revnede glasset i en række vinduer, og forrige år skabte flere hundrede kvadratmeter bobledæk revner i lofterne.

Kilde: Ingeniøren

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125