23948sdkhjf

Produktnyhed: Fremskridt i alle retninger

Ny universaldybel i NKT-Fasteners sortimentet ekspanderer i hele seks retninger og gør montagen meget lettere at udføre.
Engang var det lidt af en videnskab for gør-det-selv-folk og håndværkere at arbejde med rawlplugs og dybler. Det er det ikke længere. Nu er det nærmest blevet idiotsikkert.

ITW Construction Products i Middelfart har nemlig udvidet sortimentet af NKT-Fasteners produkter med en ny universaldybel, der i en række afgørende situationer giver en hjælpende hånd og gør arbejdet langt lettere at udføre med et perfekt resultat.

Den nye dybel hedder Dybel T6, og sekstallet indikerer, at dyblen ekspanderer i hele seks forskellige retninger på én gang, hvor traditionelle dybler kun udvider sig i to retninger. Med ekspansion i seks retninger bliver presset fra dyblen fordelt mere jævnt i borehullet, og det betyder alt andet lige, at det er lettere at dreje skruen både ind og ud, ligesom der er langt større sikkerhed for, at dyblen får et optimalt fæste i hullet.

Dybel T6 er endvidere en universaldybel, og det betyder, at den kan anvendes på alle typer af vægge - uanset om de er af beton, mursten, gips eller letbeton. Ydermere har den en indbygget spærre, så den kan klare lette slag med hammeren uden at begynde at ekspandere for tidligt, og det gør det muligt at udføre gennemstiksmontage. Det vil sige, at hvis man for eksempel skal montere et panel, så kan man nøjes med at bore ét samlet hul gennem panelet og ind i væggen.

Dybel T6 med den påsatte skrue slås herefter ind gennem hullet med en hammer, og den vil automatisk stoppe i perfekt position ved hullet i muren. En nyudviklet krave er nemlig en smule elastisk og kan glide gennem bløde materialer som træ, mens den stopper ved de hårdere materialer.

Dybel T6 fås i mange forskellige størrelser og indgår i det nye og komplette program af plugs og ankre, som ITW Construction Products nu introducerer på markedet som udvidelse af det kendte NKT-Fasteners sortimentet af søm og skruer. Det nye program af plugs og ankre dækker ethvert behov for ophængning på alle typer af vægmaterialer.

Kilde: NKT Fasteners - www.nkt-fasteners.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094