23948sdkhjf

Sitka Bjælkehuse tilbyder gratis blog

Når man vælger at bygge sit eget hus, er det altid en stor oplevelse på godt og ondt. Sitka Bjælkehuse har mange års erfaring med at bygge huse af træ, som man bliver glad for og trives i. Nu tilbyder Sitka som den første byggeproducent i Europa, at du kan forevige dit byggeprojekt og samle alle minder ét sted, hvor du samtidig har mulighed for at dele det med venner og familie.
Sitka Bjælkehuse tilbyder nu som den første byggeproducent i Europa, at du kan forevige dit byggeprojekt og samle alle minder ét sted, hvor du samtidig har mulighed for at dele det med venner og familie.

Kendt for kundevenlige detaljer
Sitka Bjælkehuse er bl.a. kendt for en række unikke detaljer i deres bjælkehuse. Detaljer som er med til at gøre Sitkas bjælkehuse eftertragtede pga. øget holdbarhed, let vedligehold og kvalitet.

Et eksempel på en lille detalje, som fremover vil spare dig for meget arbejde, er indfatningerne omkring døre og vinduer. Her har Sitka gjort det nemt for dig, når du skal male/behandle huset. Du stikker simpelthen bare en spartel ind bag skyggenoten, og kan så let og hurtigt male omkring vinduet uden først at dække af eller være bange for at male ved siden af.

Gratis interaktiv internet dagbog
Med lancering af Sitka Bjælkehuses nye hjemmeside, lanceres endnu en lille detalje til glæde for Sitkas kunder.

En ”elektronisk dagbog” eller blog stilles nu gratis til rådighed for alle kunder. Som kunde hos Sitka Bjælkehuse får du simpelthen din egen lille ”hjemmeside”, hvor du kan indsætte billeder af byggeriet efterhånden som det skrider frem og skrive kortere eller længere tekster om projektet. Du kan herefter sende din egen unikke hjemmesideadresse (URL) til de personer du ønsker. De får dermed mulighed for at se, hvordan jeres byggeri tager sig ud og kan også kommentere direkte på hjemmesiden, så du løbende kan få små hilsener og kommentarer fra dine nærmeste.

Samtidig får kunden sin egen password-beskyttede side, hvor Sitka Bjælkehuse kan uploade tegninger, vedligeholdelses-vejledninger og andre dokumenter som vedrører byggeriet. Så er alt samlet et sted.

- Bloggging er i dag ikke et ukendt begreb og findes allerede i flere sammenhænge, men så vidt det er mig bekendt findes det først nu i direkte relation til køb og brug af et produkt, siger Rudi Hornshøj Sørensen, direktør i Sitka Bjælkehuse, og fortsætter:

- Da vi fik forelagt muligheden for en blog af vores samarbejdspartner SWOT team, var vi ikke i tvivl. Blog’en var en detalje som passede lige til vores filosofi om at give vores kunder noget ekstra, så de er glade og tilfredse.

Se mere på Sitka Bjælkehuses hjemmeside .

Kilde: Sitca Bjælkehuse

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078