23948sdkhjf

En make-over til Rådhuspladsen

Politikerne i Københavns Kommune skal onsdag beslutte om internationale arkitekter skal være med i konkurrencen om Rådhuspladsens fremtidige udseende. Ét af forslagene til ombygningen af Rådhuspladsen er at grave H.C. Andersens Boulevard ned.
Politikerne i Københavns Kommune ser gerne en ombygning af Rådhuspladsen. Onsdag skal de beslutte, hvorvidt internationale arkitekter skal deltage i konkurrencen om Rådhuspladsens make-over.

Der foreligger mange forslag om pladsens fremtidige udseende – et af dem er at grave den stærkt trafikerede H.C. Andersens Boulevard ned under jorden og lade Rådhuspladsen brede sig.

- Der er mange københavnere, der bruger pladsen. De skal også opleve, at der er fred omkring den. Rådhuspladsen er måske den mest folkelige plads, vi har herhjemme. Derfor er det umagen værd at overveje, om vi skal gå radikalt til værks - nu hvor Rådhuspladsen alligevel skal tænkes helt om, siger Johannes Nymark, socialdemokratisk medlem af Teknik- og Miljøudvalget.

Sidst Rådhuspladsen kom under ”kniven” var for ti år siden, da man blandt andet valgte at opføre den meget omdiskuterede Sorte Kasse midt på pladsen.

Kilde: P4

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094