23948sdkhjf

Kingspan-sandwichpaneler erobrer Scandinavien

Den irske koncern Kingspan har netop etableret kontor i Holbæk. Herfra ventes koncernen at brede sig i hele Scandinavien. Virksomheden leverer sandwich-paneler til opførsel af erhvervs- og industribyggeri.
Den irske koncern Kingspan leverer sandwich-paneler, der sænker byggeomkostningerne og forkorter byggetiden væsentligt. I Danmark og i det øvrige Scandinavien er det aldrig rigtig lykkedes for koncernen at få fat. Det håber man på at lave om på nu - med etableringen af et kontor i Holbæk, hvorfra man vil erobre hele Scandinavien.

Sandwichpladerne består af to stålplader med hårdtpresset isoleringsmateriale imellem. De anvendes bedst som vægge og tage i erhvervs- og industri-byggeri. Det er muligt at lægge op til 4.000 m2 tage på fire dage.

44-årige Michael Koefoed, der er tidligere salgschef i Rockwool, har fået til opgave at få de første store ordrer hevet i land.

- Sandwichpaneler er et alternativ til betonbyggerier. Og bygherrer kan godt lide den nye måde at bygge på, fordi byggehastigheden er hurtigere og omkostningerne til byggeriet er lavere, siger Country Manager Michael Koefoed, Kingspan Danmark A/S til ErhvervsBladet.

Kingspan leverer sandwichpaneler til produktionsvirksomheder, kontorbyggerier, sportshaller, landbrugs-ejendomme og køle/fryselagre. Virksomheden har leveret byggeelementer DR's nye koncertsal, Danish Crown i Ringsted, Arla, og Dinitrol centrene i Slagelse og Fredrikssund.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079