23948sdkhjf

Hansen Group vender underskud til overskud

Byggekomponentkoncernen og underentreprenør Hansen Group i Lem St. ved Ringkøbing har efter flere år med underskud vendt bøtten og fået så meget styr på tropperne og økonomien, at man nu kan fremvise sorte tal på bundlinien.
Regnskabsåret 2006/2007 endte efter en kraftig omsætningsstigning med plus for byggekomponentkoncernen og underentreprenør Hansen Group.

Omsætningen steg med 25% til 963 mio. kr., og koncernen endte med et nettoplus på 4 mio. kr. mod et minus på 11 mio. kr. året før. Det beskedne resultat kommer efter tre år med et samlet underskud på 35 mio. kr.

Ejer og koncernchef Hans Kolby Hansen og resten af ledelsen mener doog, at det kan blive meget bedre, da både markedsbetingelserne, byggepladsstyringen og kontraktstyringen er væsentligt forbedrede. Ordrebogens tykkelse og antallet af forespørgsler er ligeledes yderst tilfredsstillende.

Koncernen henter sin omsætning hjem på markederne i Skandinavien, Storbritannien og Nordtyskland. Faktisk stammer en tredjedel af omsætningen fra det danske marked og en tredjedel fra det øvrige Skandinavien.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095