23948sdkhjf

Stadig større stigning på byggematerialer

Priserne på byggematerialer stiger endnu mere end før. Materialeomkostningerne ved nybyggeri af boliger steg fra tredje kvartal 2006 til tredje kvartal i år med hele 9,0%.
Priserne på byggematerialer stiger endnu mere end før. Materialeomkostningerne ved nybyggeri af boliger steg fra tredje kvartal 2006 til tredje kvartal i år med hele 9,0%. Arbejdsomkostningerne steg 1,7%, og det samlede indeks for nybyggeri steg med samme vækstrate som i det foregående kvartal, nemlig 6,6%.

Fra andet til tredje kvartal i år steg prisen på materialer til nybyggeri med 2,1%. I samme periode faldt arbejdsomkostningerne med 0,2%, mens det samlede indeks for byggeomkostningerne steg med 1,4%.

Byggeomkostningsindeksene for enfamiliehuse og etageboliger steg fra tredje kvartal 2006 til tredje kvartal 2007 med hhv. 6,6% og 6,7%.

Ved udgivelsen af tal for tredje kvartal 2007 er der foretaget korrektioner i serien jord- og betonarbejde i alt. Hvis den gamle indeksserie skal anvendes til efterregule-ring, kan den fås ved henvendelse til Danmarks Statistik.

Kilde: Danmarks Statistik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112