23948sdkhjf

Stærke kræfter øger fokus hos Raunstrup

Den århusianske entreprenørkoncern Raunstrup øger fokus på sine to forretningsområder – totalentrepriser og tømrerforretninger.
De seneste år har Raunstrup haft særligt fokus på at udvikle entreprisedelen, der på blot fem år er 10-doblet og vokset til at blive en landsdækkende entreprenør. Da den del af forretningen i dag er sund og struktureret, har ledelsen valgt at sætte ekstra fokus på Raunstrup Tømrer, der var den oprindelige kerneforretning, da koncernen blev grundlagt for 40 år siden.

Det sker ved at Mikael Glerup, 35, der tidligere har stået i spidsen for produktionen i både entreprise- og tømrerforretningen helliger sig Raunstrup Tømrer fuld ud.

– Nu, hvor vi kan mærke resultaterne af den store indsats, vi har gjort med at strukturere produktionen i entreprisedelen, er det tid til at genoptage samme fokus på Raunstrup Tømrer, fortæller adm. direktør Mikael Glerup.

Mål om vækst
Samtidig er målet, at Raunstrup Tømrer skal vækste – både organisk og gennem opkøb i flere udvalgte geografiske områder.

– Det styrker Raunstrup som helhed at have egenproduktion inden for tømrerfaget, og den kompetence vil vi videreudvikle og ekspandere, understreger han.

Raunstrup Tømrer beskæftiger ca. 75 tømrere i henholdsvis Århus og Vejle og arbejder med både fagentrepriser og serviceopgaver.

Mikael Glerup har visioner om at være med til at udvikle ikke kun Raunstrup Tømrer men også tømrerbranchen, og han brænder for faget, som han er vokset op i. Det var hans far, Ove Glerup, der grundlagde Raunstrup-koncernen med en tømrerforretning i Raunstrup, lidt uden for Løgstør.

Ny leder til Raunstrup Tømrer, Århus
Afdelingen i Århus bliver yderligere styrket pr. 1.2.2008, hvor tømrerne får ny daglig leder, idet Søren Kristensen er ansat som afdelingsdirektør. Han er en spændende og energisk person, der som direktør har været med til at udvikle og drive virksomheden vinduet.dk, VKR-gruppens nyeste forretningsenhed.

Søren Kristensen, 34, er håndværksuddannet og har siden læst til bygningsingeniør. Han har stor erfaring i både salg, personaleledelse og byggestyring og medarbejderne hos Raunstrup kan se frem til at få en spændende samarbejdspartner.

Ny produktionsdirektør udnævnt
Som ny produktionsdirektør i Raunstrup Entreprise er Martin Weier Christiansen, 34, udnævnt. Han har som projektchef siden 2005 været direkte involveret og engageret i de strukturændringer, Raunstrup har været igennem.

I sin tid hos Raunstrup har Martin Weier Christiansen stået i spidsen for flere byggesager som f.eks. opførelsen af nyt domicil for Hørkram Schulz Food Service i Århus Syd, ombygning og udvidelse af Kolding Amts Gymnasium og Sengeløse Plejecenter samt renovering af svømmehallen i Hjallerup Idrætscenter. Flere af byggerierne er udført i partnering, der bliver båret igennem af tillid, samarbejde, god byggestyring samt klar kommunikation.

Martin Weier Christiansen er uddannet civilingeniør inden for bygge- og anlægskonstruktioner, og han har samtidig en HD i organisation.

Kilde: Raunstrup A/S - www.raunstrup.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095