23948sdkhjf

AZ Huse i knæ

Prisstigninger på byggematerialer og på arbejde udført af underleverandører har især været medvirkende til, at typehusfirmaet AZ Huse er gået i betalingsstandsning.
Typehusfirmaet AZ Huse er gået i betalingsstandsning. Det sker efter, at ledelsen i virksomheden har kæmpet forgæves for at få en aftale med kreditorerne på plads.

I en pressemeddelelse skriver AZ Huses direktør Svend Holm om betalingsstandsningen:

- Problemerne er blandt andet forårsaget af de galoperende produktionsprisstigninger på materialer og fra underleverandører, der i 2006 og 2007 har været en realitet. Meromkostninger der ikke har kunnet sendes videre til kunderne. Endvidere er koncernen påvirket af de afledte indirekte påvirkninger fra den globale finanskrise, hvor alle led holder på pengene, og kravene fra banker og debitorforsikringsselskaber skærpes. Dette har vanskeliggjort en i forvejen presset likviditetsmæssig situation, skriver Svend Holm i en pressemeddelelse.

Svend Holm vil ikke udtale sig om konsekvenserne af betalingsstandsningen – især for de, der i øjeblikket er ved at få opført et AZ Hus. Fremtidsudsigterne for virksomheden er uvisse, og Svend Holm beder i pressemeddelelsen om ro til at komme videre.

De tre AZ-selskaber, AZ Huse A/S, AZ Projekt A/S og AZ Holding A/S, er alle gået i betalingsstandsning.

Kilde: EpN

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078