23948sdkhjf

Dansk værktøjsfabrik tilført international know-how

Med indgåelse af kompagniskab har en af Danmarks førende værkstøjsfabrikker OC form i Køge taget skridt til at sikre virksomhedens kunder samarbejde om værktøjsleverancer baseret på erfaringer indsamlet i udlandet.
Direktør Niels Poul Nielsen, som ejer virksomheden OC form i Køge, har indgået aftale med Lars Nygaard om drift, udvikling og ejerskab af firmaet med henblik på at sikre firmaets kunder up-to-date leverancer indenfor udvikling, konstruktion og fremstilling af moderne værktøjer til produktion af emner i såvel plast, gummi og andre materialer.

Lars Nygaard, 39 år, har gennem ansættelser i flere udenlandske firmaer opbygget en bred international viden om værktøjsfremstilling, produktion samt forretningsudvikling. Han har bl.a. arbejdet i Schweiz, Luxembourg og Tyskland, og har som noget af det sidste været ansat ved Nypro's Engineering afdeling hjemmehørende i USA hvor rejseaktiviteterne gik over hele verden.

- Med indgåelse af vores partnerskab ser jeg frem til, at vi sammen med vore dygtige medarbejdere og vor samlede know-how, nu åbner et nyt kapitel i firmaets historie, siger direktør Niels Poul Nielsen.


Niels Poul Nielsen overtog OC form efter sin far Svend Åge Nielsen i 1980. Firmaets historie går helt tilbage til 1927, hvor det blev grundlagt af Ove Christiansen under navnet Ove Christiansens Maskinfabrik. Efterfølgende har OC form udvidet sine aktiviteter, og fremstiller nu næsten udelukkende formværktøjer.

Kilde: OC Form

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094