23948sdkhjf

FLSmidths ny chef for forskning på cementområdet

Investering i forskning og udvikling har høj prioritet hos FLSmidth. Det er som tidligere meddelt blevet besluttet at styrke indsatsen og resultaterne inden for forskning og udvikling på både cement- og mineralområdet. Det langsigtede mål er at opnå synergier gennem en koordineret indsats.
Kimmo Vesamäki, 39, er pr. 16. april 2008 udnævnt til underdirektør med ansvar for forskning og udvikling inden for FLSmidths globale cementaktiviteter. Kimmo Vesamäki vil indgå i koncernens globale ledergruppe og erstatter den nuværende forsknings- og udviklingschef, Gary Roy, der tiltræder stillingen som chef for forskning og udvikling i FLSmidth Minerals.

FLSmidth er efter en omfattende søgning og med valget af Kimmo Vesamäki som chef for forskning og udvikling overbevist om at have fundet den rette person til at sikre en høj fremdrift i forsknings- og udviklingsaktiviteterne og en tilfredsstillende forrentning af investeringerne på dette område, bl.a. i verdens største cementindustrielle forsøgsanlæg. Kimmo Vesamäki har de nødvendige kompetencer til at udfylde denne vitale post baseret på egne erfaringer lige fra udtagning af nye patenter til ledelse af en stor global organisation.

Kimmo Vesamäki kommer fra en stilling som underdirektør med ansvar for produktledelse og engineering, konstruktion - entreprenørløsninger hos Metso Minerals i Finland. Han har været ansat hos Metso Minerals siden 1989 og har haft opgaver inden for konstruktion, salgsstøtte, produktledelse samt forskning og udvikling med stadig stigende ansvarsområder, sluttelig som underdirektør siden 2003.

Kimmo Vesamäki har en kandidatgrad i industriel ledelse fra Tamperes tekniske universitet i Finland (1993) og har senest studeret virksomhedsledelse og virksomhedsteori på IMD i Schweiz.

FLSmidth & Co.s aktive indsats indenfor forskning og udvikling er udtryk for virksomhedens målsætning om at være den foretrukne samarbejdspartner og førende leverandør til den globale cement- og mineralindustri. Målet er hvert år at kunne markedsføre en ny forbedring af hovedmaskiner eller -processer.



Kilde: FLSmidth & Co - www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11