23948sdkhjf

Jönsson Gruppen på stor-indkøb

Fremtiden er sikret for Skanska's sjællandske renoveringsregion, der overtages af ledende medarbejdere og Jönsson Gruppen a/s.
- Med overtagelsen af Skanska's sjællandske renoveringsregion føjer vi endnu et stærkt aktiv til Jönsson Gruppen a/s, og vi er stolte over den tillid, som regionens ledende medarbejdere viser os ved først i det nye år at indtræde som medejere gennem overtagelse af 40 procent af aktiekapitalen.

Det siger adm. direktør Per Engsø Larsen fra Jönsson Gruppen a/s i en kommentar til overtagelsen, der omfatter samtlige aktiviteter - herunder 87 medarbejdere, alt maskinel og igangværende projekter samt en solid ordrebeholdning.

Per Engsø Larsen pointerer, at renoveringsvirksomheden, der med virkning fra årsskiftet videreføres som selvstændigt datterselskab under navnet Skana Entreprise a/s, på alle niveauer komplementerer og styrker gruppen's aktiviteter, og han forudser betydelige dynamiske og energimæssige fordele.

- Med overtagelsen står vi stærkt rustet til at møde markedets krav på en række af vore kerneområder. Men samtidig sikrer vi en forbedret udnyttelse af gruppens administrative funktioner, ligesom vi gennem samarbejde på tværs af gruppens selskaber styrker vore muligheder for en effektiv udnyttelse af ressourcerne, fastslår Per Engsø Larsen, mens Ea Nielsen, der som hidtidig regionschef i renoveringsselskabet bliver direktør for det nye selskab,fortsætter:

- Vi er stolte over at blive en del af Jönsson Gruppen a/s, der står som en af markedets stærkeste og mest innovative aktører med solide traditioner for kvalitetshåndværk og attraktive vilkår for medarbejderne. Gruppen har gennem samarbejde med en kreds af markedets mest krævende bygherrer og en målrettet strategisk satsning med særlig fokus på medeje og medarbejdernes udvikling formået at skabe markant vækst uden at gå på akkord med kvalitet og sikkerhed.

- På den baggrund glæder vi os over det nye ejerskab, hvor vi ikke mindst får optimale muligheder for at videreføre og udvikle vores mangeårige erfaringer indenfor renovering og byfornyelse.

Både når det gælder tømrer, -murer- og betonopgaver og udnyttelse af vore specialkompetencer med diamantboring og skæring ser vi med fornyet optimisme og styrke frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af Jönsson Gruppen a/s.

Markant Vækst
Jönsson Gruppen a/s blev grundlagt som håndværksvirksomhed i Herlev i 1898 og virksomheden har efter et vellykket generationsskifte i 2004 været kendetegnet ved konstant, kontrolleret vækst.

I indeværende regnskabsår forventer virksomheden, der foruden selskaberne Jönsson a/s og Jönsson Invent a/s med hjemsted i Herlev består af Jørgen Petersen & Co A/S i Vejle, at være på vej mod en omsætning på 3/4 milliard kroner, og netop nu er gruppen blandt andet aktuel med en række større boligbyggerier for blandt andet Sjælsø Gruppen, markante indretnings- og renoveringsopgaver af udenlandske repræsentationer og ambassader, samt flere enestående restaureringsopgaver - herunder restaurering af tagkonstruktionerne på Roskilde Domkirke.

Jönsson Gruppen a/s beskæftiger med det nye tilkøb knap 300 medarbejdere og har et konstant flow af mindst tyve lærlinge under uddannelse.

Kilde: Jönsson Gruppen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094