23948sdkhjf

Saint-Gobain blæser til kamp i Norden

Med købet af DLH’s byggematerialedivision samt købet af den estiske byggevare-grossist Famar-Desi blæser den franske byggevarekæmpe Saint-Gobain til kamp i Norden. I øjeblikket planlægges flere opkøb i Danmark.
Saint-Gobain, den franske byggevarekæmpe, har netop købt DLH’s byggematerialedivision og den estiske byggevare-grossist famar-Desi. Dermed øges konkurrencen på det nordiske marked. Saint-Gobain er klar til yderligere opkøb.

- Vi ser for os, at der kommer yderligere opkøb. Vi har identificeret kandidater, og nu må vi se, hvad der sker, sagde Kåre Malo, koncerndirektør i Saint-Gobain på et pressemøde.

Der bliver dog ikke tale om overtagelser af store virksomheder, men mindre akkvisitioner. Samtidig oplyser Saint-Gobain, at man ikke vil trykke priserne og derfor behøver hverken DT Group eller Bygma, at frygte byggegigantens indtog. DT Group og Bygma samt et stort antal
selvejende tømmerhandler i indkøbsfællesskabet Ditas er i øjeblikket de dominerende på danske marked for byggevarer.

Saint-Gobain omsatte i 2007 for 315 mia. kr. og ejer udover DLH’s byggematerialedivision også VVS-grossisten Brdr. Dahl, gipspladeproducenten Gyproc og isoleringsvirksomheden Isover.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109