23948sdkhjf

Consolis Danmarks erhvervelse af aktier i Spæncom

Consolis Danmark gennemfører det frivillige købstilbud, som blev fremsat til aktionærerne i Spæncom A/S den 29. november 2007. Efter gennemførelsen af købstilbuddet vil Consolis Danmark eje 50,1% af aktiekapitalen og 55,2% af stemmerettighederne i Spæncom.
Gennem Consolis Danmark fremsatte Consolis Group i november 2007 et frivilligt købstilbud til samtlige aktionærer i Spæncom. Købstilbuddet udløb den 3. januar 2008.

Ved udløbet af tilbudsperioden havde Consolis Danmark modtaget accept af købstilbuddet fra aktionærer, der repræsenterer 2,0% af aktiekapitalen og 3% af stemmerettighederne. Herudover har Consolis, som tidligere udmeldt, fra Spændbeton Holding opnået uigenkaldelig ret til at erhverve yderligere 48% af aktiekapitalen og 52,2% af stemmerne i Spæncom A/S.

Yderligere har Consolis, som nærmere beskrevet i tilbudsdokumentet af 29. november 2007, indgået aftaler med aktionærer, der sikrer Consolis mulighed for over de kommende to år at erhverve yderligere aktier i Spæncom, således at Consolis vil kunne opnå en ejerandel på over 90% af aktiekapitalen og stemmerettighederne.

Alle betingelser i købstilbuddet af 29. november 2007 er således opfyldt, og på den baggrund har Consolis besluttet at gennemføre købstilbuddet og dermed erhvervelsen af aktierne i Spæncom

Kilde: Consolis Danmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093