23948sdkhjf

Dyrevelfærd i byggeriet

Landbohøjskolen i København kan snart slå dørene op til deres 5.000 kvadratmeter store hospital for store husdyr. Rørbæk & Møller er arkitekt – A.A.G Aalborg Gummivarefabrik storleverandør af slidstærke og aflastende gummiunderlag i bokse og på gangarealer.
Hos Aalborg Gummivarefabrik (A.A.G) fik man for godt en måned siden et opkald fra den ansvarlige for opførelsen af Landbohøjskolens nye hospital for store husdyr i Tåstrup.

Rørbæk & Nielsen – arkitekter bag hele herligheden, der bliver Nordens største dyrehospital – stod og manglede en skridsikker, aflastende og isolerende løsning til gulvet i bokse og gangarealer. Ingen kunne levere den ønskede vare, indtil man kontaktede AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

- 850 m2 slidstærkt, rengøringsvenligt, aflastende gummiunderlag tager turen tværs gennem Danmark. Den nye Landbohøjskole indvies i februar 2008 og i tre af staldene finder man gummiunderlaget fra det nordjyske. Gulvene skal især være med til at sikre dyrenes velfærd på det nye hospital.

Kvalitetsstemplede gummigulve fra AAG Aalborg Gummivarefabrik
AAG Gummivarefabrik favner bredt og leverer kvalitetsgummi-produkter til en lang række industrier i Danmark. Byggebranchen og landbruget kan nu nyde godt af AAGs produkt, der i februar tages i brug på Landbohøjskolen.

Gummiunderlaget er ren naturgummi og testet på Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) i Tyskland. Testen omfatter test ved deformabilitet og elasticitet; trædetest; slidtest; syretest og skridttest. Samtlige af AAG Gummiunderlag har kvalitetsstemplet DLG.

A.A.G Gummigulve & arbejdsmiljøet
Det er ikke bare dyrene, der kan nyde godt af de solide og ergonomiske aflastningsmåtter fra AAG. Rundt omkring i de danske produktionshaller går og står de ansatte på gummigulve fra Aalborg Gummivarefabrik.

- De er ergonomisk korrekte, utroligt aflastende samtidig med at de er skridsikre og derfor hindrer ulykker, fortæller Line Noer-Andersen fra AAG Aalborg Gummivarefabrik til Building Supply.

Og mon ikke, at medarbejderne hos AAG selv går og står på gummimåtter, når de bevæger sig ud i produktionen og på lageret. Aalborg Gummivarefabrik skærer, stanser og limer selv og kan bryste sig af et lager, der sikrer levering af mellemstore mængder inden 5-8 dage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109