23948sdkhjf

Sjælsø planlægger aktietilbagekøb

Bestyrelsen for Sjælsø Gruppen A/S har på et bestyrelsesmøde i går besluttet at underbygge selskabets løbende fokusering på værdiskabelse for selskabets aktionærer via et aktietilbagekøb.
Selskabet planlægger således at foretage aktietilbagekøb og udlodning til selskabets aktionærer inden for en beløbsramme på ca. kr. 300 mio., svarende til ca. 10% af selskabets aktuelle børsværdi. Det er således bestyrelsens hensigt at foretage et aktietilbagekøb inden for en beløbsramme
på ca. kr. 200 mio. samt indstille til den ordinære generalforsamling i april 2008, at der udbetales et udbytte på kr. 4 pr. aktie.

Det er bestyrelsens opfattelse, at den aktuelle kurs på selskabets aktier ikke afspejler selskabets værdi og evne til at skabe værdi for selskabets aktionærer via generering af en høj indtjening og et betydeligt frit cash-flow. Det er derfor bestyrelsens opfattelse, at det er i aktionærernes interesse, at selskabet i kombination med traditionel udbyttebetaling foretager et aktietilbagekøb.

Aktietilbagekøbet vil blive iværksat senest samtidig med offentliggørelsen af selskabets årsrapport for 2007, den 4. marts 2008, hvor også de nærmere vilkår og detaljer omkring aktietilbagekøbet vil blive meddelt.

Med et udbytte og aktietilbagekøb af denne størrelse kan koncernens styringsmål for soliditet og likviditet fortsat opretholdes, således at selskabet også efter gennemførelsen af tilbagekøbet og udlodningen har de nødvendige forretningsmæssige manøvremuligheder og finansielle
ressourcer.

Det påtænkte aktietilbagekøb og indstillingen om udlodning på 4 kr. pr. aktie på den kommende ordinære generalforsamling påvirker ikke forventningerne til selskabets fremtidige indtjeningsevne.

Der forventes således fortsat et resultat før skat for 2008 i niveauet kr. 800 mio. excl. værdi-regulering.

Kilde: Sjælsø Gruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093