23948sdkhjf

Sonnimax sørger for skånsom facaderensning

Der er ofte brug for at kunne foretage en skånsom facaderensning, derfor har Sonnimax valgt at forhandle Microstrip-maskinerne, der er designet specielt til at arbejde med finkornet blæsemiddel ved lave tryk.
Sonnimax i Middelfart har siden 1969 været leverandør af blæse- og slyngrenseanlæg af allerhøjeste kvalitet til især jern- og maskinindustrien. Direktør Erik Pandrup har efter et meget travlt 2007, der blandt andet har involveret en flytning til Nyvang i Middelfart og mange spændende anlægsopgaver, afset tid til at tage en snak med Building Supplys nyhedsredaktør om Sonnimax’ nye satsning – Microstrip-maskiner til byggebranchen.

Skånsom facaderensning med Microstrip
Som nyeste skud på stammen forhandler Sonnimax i dag Microstrip-maskiner til skånsom facaderensning. Microstrip-maskinerne er specielt designet til at arbejde med et finkornet blæsemiddel ved lave tryk og er derfor velegnede til facade-, bygnings- og restaureringsopgaver.

Microstrip-maskinernes blæsemiddeldosering styres ved trykudligning mellem beholder og blæsetryk samt en fast doseringsåbning. Det sikrer et absolut minimumsforbrug af det mest finkornede blæsemiddel ved et blæsetryk fra 0,5 bar, hvilket resulterer i en stor besparelse for Sonnimax’ kunder.

Både for Microstrip og for det resterende af Sonnimax’ produktsortiment gælder:

• præcis dosering
• forøget renseydelse
• nedsat trykluftforbrug
• minimal slitage
• reduceret risiko for tilstopning



Excellent-blæsebeholdere til mange formål
Hos Sonnimax A-S forhandler man ud over Microstrip-maskinerne også Excellent-blæsebeholderne. Det er især deres særdeles gennemtænkte egenskaber og høje sikkerhedsniveau, såsom separate hoved- og afluftningsventiler, to-strengs fjernbetjening, præcis doseringsventil samt en let tilgængelig blandedyse, der gør at blæsebeholderne passer perfekt ind i Sonnimax’s produktsortiment og til en bred vifte af opgaver

Løsninger skræddersys
Erik Pandrup og resten af det rutinerede personale hos Sonnimax har ikke noget imod, at opgaverne er udfordrende - tværtimod, for de arbejder alligevel ud fra filosofien om, at kunderne ønsker meget mere end en standardmaskine, når de handler med den fynske virksomhed.

- Vores force er, at vi kan levere anlæg, der passer til den enkelte virksomhed eller fabrik. Men udover blot at levere anlæggene er vores speciale vores servicering af kunderne og de færdige anlæg. Og det er uanset, om det er et anlæg, der er købt hos os eller ej. Vi har 24 timers tilkaldevagt, så man altid kan få fat på en af vores teknikere. Og det er selvfølgelig ud fra den betragtning, at det er dyrt at have maskiner, der står stille. Der kan man ikke vente flere dage på en tekniker, forklarer Erik Pandrup, der ikke er i tvivl om, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet:

- Vi sælger ikke discountløsninger. Kvaliteten er det vigtigste. For vi er overbeviste om, at kvalitet og økonomi hænger sammen i sidste ende, slutter han.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094