23948sdkhjf

FM-Søkjær med opsang til byggebranchen

Direktør for FMS Gruppen, der står bag typehusfirmaet FM-Søkjær, langer ud efter branchen. Han mener, at det er de såkaldte ratebetalinger, der er årsag til at hundredevis at danske familier står med et husbyggeri på stand by og en lang næse.
Michael Mortensen er direktør i FMS Gruppen, der står bag typehusfirmaet FM Søkjær. Han går nu i klinch med byggebranchen for de mange konkurser, der har efterladt hundredevis af danske familier med ufærdige projekter og tabte penge.

I øjeblikket har ca. 500 familier et husbyggeri på stand by, fordi det firma, de valgte, er gået konkurs. Michael Mortensen giver de såkaldte ratebetalinger skylden.

Ratebetalingerne betyder, at boligejerne løbende skal betale for byggeriet, og dermed kan firmaerne opbygge en stor likviditet. Men pengene er væk, når firmaet så går konkurs, og det rammer boligejerne. Det skriver Horsens Folkeblad.

Michael Mortensen mener, at branchen skal blive bedre til først at kræve pengene, når huset står færdigt, for på den måde at undgå skuffede og ruinerede kunder.

Kilde: Horsens Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094