23948sdkhjf

Juul Frost Arkitekter vinder norsk rammeaftale

Tegnestuen vinder byudviklingsaftale i Drammen.
Drammen nær Oslo har gennemgået en forvandling fra slidt og trafikbelastet by til et attraktivt område i rivende udvikling. Den hurtigt voksende befolkning skal understøttes af de rigtige bymæssige greb, som knytter bylivet sammen i meningsfulde sammenhænge. På denne baggrund er Juul Frost Arkitekter (JFA) valgt sammen med tre andre tilbudsgivere til at sikre denne proces.

JFA har haft flere projekter, der ligner Drammen-projektet. Senest med strategien for Forus Næringspark - en af Norges vigtigste erhvervsklynger indenfor gas- og olieindustrien - som fremtidssikrer det omfattende erhvervsområde.

- Vores opgave er at skabe bud på, hvordan mennesker kan leve sammen i fremtiden. Om det er by-, bygnings- eller landskabsarkitektur baserer vi visioner på pragmatiske og metodiske analyser af nutiden – på en dyb forståelse af kundens forudsætninger. Vi udfordrer nutiden for at skabe nye unikke løsninger, der kan fremme det sociale, kulturelle og økonomiske potentiale i vores samfund. Vi ser frem til at bistå Drammen Kommune med at løfte Drammen til næste niveau, siger Helle Juul, administrerende direktør og partner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094