23948sdkhjf

Dansk El-Forbund har solgt sit forbundshus

Pensionsselskabet Sampension overtager ejendommen på Frederiksberg, mens forbundet flytter til København i bofællesskab med to andre forbund
Dansk El-Forbund har solgt sit forbundshus på Vodroffsvej på Frederiksberg til pensionsselskabet Sampension. En betinget aftale blev indgået tidligere på året, og den endelige købsaftale er underskrevet i dag.

Det sker efter, at Frederiksberg Kommune nu har godkendt et projekt for ombygning af ejendommen. Planen er, at den fremover skal indeholde et antal seniorvenlige boliger.

- Vi er glade for, at aftalen nu er faldet på plads. Dels er vi glade for at have lavet en købsaftale, som begge parter og ikke mindst vores medlemmer kan være tilfredse med, dels er vi glade for, at den smukke ejendom nu på en måde overtages af en del af vores medlemmer, siger næstformand i Dansk El-Forbund Jens-Olav Pedersen.

Han henviser til de forbundsmedlemmer, der arbejder på det offentlige område: Gennem deres overenskomster har de typisk deres arbejdsmarkedspension i Sampension.
Ejendommen er fra 1894 og blev oprindeligt og i en anden udformning opført som børnehjem. Efter en brand blev den i 1920 genopført i sin nuværende skikkelse, men nu til produktion, kontor og lager.

Dansk El-Forbund har haft hovedsæde i ejendommen siden 1983. I løbet af foråret flytter forbundet nogle hundrede meter længere mod øst og ind i Københavns Kommune. Her vil det fremover have til huse i et bofællesskab med Blik & Rørarbejderforbundet og Malerforbundet i Nyropsgade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079