23948sdkhjf

Huscompagniet fortsætter væksten

Ny salgsrekord i årets første kvartal vidner om fortsat fremgang hos Danmarks største typehusproducent.
Når Huscompagniet om få måneder offentliggør sit årsregnskab, bliver det med salgsrekord for syvende år i træk. Og meget tyder på, at udviklingen fortsætter i 2015.

Således har virksomheden i første kvartal af 2015 solgt 300 huse, heraf 115 alene i marts måned, og administrerende direktør forventer, at tendensen vil fortsætte.

Han peger på, at det i de større byer, hvor det kan være svært at finde byggegrunde, er blevet mere og mere populært at rive eksisterende huse ned og bygge nyt.

- Det sker blandt andet, fordi de samlede driftsomkostninger på huset er kommet langt mere i fokus på grund af energipriserne, siger Steffen Baungaard.

Fra dansk til nordeuropæisk aktør
Hos Huscompagniet er fremtidens vækstmål ikke mindst knyttet til de nære eksportmarkeder.

Virksomheden er allerede den største husbygger i Sydskåne, og netop nu i fuld gang med at etablere sig i Helsingborg og Gøteborg. I Tyskland er Huscompagniet etableret i Handewitt og Neumünster, mens et tredje kontor er på tegnebrættet i Hamborg.

I et interview med Building Supply fortalte Steffen Baungaard sidste år, at Huscompagniet har et mål om, at salget i Tyskland i 2020 når op omkring det nuværende nuværende niveau Danmark.

Huscompagniet realiserede i 2013 et resultat på 181 mio. kr. før skat ud af en omsætning på 1,556 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095