23948sdkhjf

LM Byg retter fokus mod hovedentrepriser

Ny afdeling skal køre virksomheden i stilling som hovedentreprenør på byggeopgaver med budgetter op til en kvart milliard kroner.
Med afsæt i 28 års erfaring som råhusbygger og anlægsentreprenør med en betydelig egenproduktion udvider LM Byg A/S nu forretningen med en afdeling for hovedentrepriser.

- Vores aktiviteter og brede egenproduktion inden for råhusbyggeri og anlægsentrepriser fortsætter uændret og udgør fundamentet for den nye afdeling, siger administrerende direktør og ejer, Carsten Mindegaard.

LM Byg har tidligere – i mindre omfang og på opfordring – påtaget sig opgaver i hovedentreprise. Men med etableringen af den nye afdeling går virksomheden nu ind i kampen om at koordinere, styre og gennemføre byggeopgaver med budgetter på op til en kvart milliard kroner.

Carsten Mindegaard har i løbet af de sidste to år styrket organisationen med erfarne specialister inden for styring af hovedentrepriser. Dette, sammenholdt med LM Bygs råhuserfaring og betydelige egenproduktion, stiller virksomheden stærkt i billedet, når bygherrer i stigende omfang efterspørger hovedentreprenører med færre underleverandører:

- Det er en klassisk udfordring for hovedentreprenøren at koordinere samarbejdet mellem en bred kreds af underentreprenører, der har hver deres spidskompetencer. Jo flere aktører, der deltager i en hovedentreprise, desto mere kompliceret bliver det, pointerer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141