23948sdkhjf

Få din byggesag behandlet i trælasthandel

Fredensborg Kommunes sagsbehandlere rykker ud fra Rådhuset.
Normalt sidder byggesagsbehandlerne i Fredensborg Kommunes Team Byg & Ejendom på Rådhuset og behandler byggesager. Men lørdag den 11. april kan du møde dem hos Fog Trælast og Byggecenter i Fredensborg.

Her vil Gitte og Christian hjælpe og vejlede alle interesserede indbyggere i kommunen omkring byggesager. Det kan fx være rådgivning i forbindelse med opførelse af carport, drivhus eller måske en tilbygning til huset.

- Formålet er at møde lokale borgere, der går i byggetanker og som har brug for en forhåndsdialog med os – inden de sender en ansøgning. Det kan være, de er i tvivl om lovgivning, krav til ansøgningen – eller simpelt hen bare har brug for at drøfte muligheder ud fra skitser eller byggetegninger. Så vores besøg en lørdag i en trælasthandel skal være med til at løfte vores serviceniveau og møde de lokale borgere, dér hvor de er, siger Gitte Jørgensen, der er teamleder i byggesagsafdelingen, og som er en af de to kommunale medarbejdere, man kan møde i Fog.

Møder udenfor kommunens åbningstid
På dagen vil de to medarbejdere også have online adgang til kommunens byggesagsarkiv, lokalplaner og matrikelkort, så interesserede indbyggere i kommunen fx kan se, hvilke byggemuligheder, der kan være i lokalområdet. Der er også mulighed for at få en guidet tur i det digitale ansøgningssystem til byggesager.

Fredensborg Kommunes Team Byg og Ejendom er altid klar til at tage en forhåndsdialog med borgere under mottoet: ”Lad os mødes om din byggesag” – og det er også muligt, at aftale mødetider med teamet udenfor Rådhusets normale åbningstid, hvis det passer borgerne bedst.

Lige nu arbejdes der på, at alle fremover kan booke en byggesagsbehandler via kommunens hjemmeside.

I løbet af foråret vil man kunne møde medarbejdere fra byggesagsafdelingen i andre trælasthandler og byggemarkeder eller andre steder rundt om i kommunen.

Besøget finder sted lørdag den 11. april klokken 8.00 - 14.00 hos Fog Trælast og Byggecenter i Fredensborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079