23948sdkhjf

10.000 m² innovationscenter gearer Arla til fremtiden

Få overblikket over de 10 største igangsatte byggeprojekter i marts 2015.

Arla Global Innovation Centre

Projekttype: Nybyggeri, anlægsarbejde
Areal: 10.000 m²
Anlægssum: 210 mio. kr.
Bygherre: DTU
Byggemodning: Juel Ditlefsen & Nielsen A/S
Arkitekt: Sahl Arkitekter A/S
Ingeniør: Rambøll Danmark A/S
Stadie: Byggeplads etableret
Byggeperiode: Marts 2015-oktober 2016
Adresse: Agro Food Park, Aarhus
I samarbejde med CRM-Byggefakta sætter Building Supply fokus på landets største byggeprojekter. I dag præsenterer vi de 10 største igangsatte byggerier i marts med særligt fokus på Arlas globale innovationscenter.

Med Juel Ditlefsen & Nielsen A/S som fagentreprenør har Arla Foods taget hul på byggemodningen forud for opførelsen af et topmoderne innovationscenter, som bliver nyt centrum for Arlas produktudvikling til hele verden.

Centret, der bygges i overensstemmelse med Bygningsklasse 2020, placeres i Agro Food Park i Aarhus, hvor det vil indgå i innovationsklyngen Danish Food Cluster.

Der er tale om et cirka 10.000 kvadratmeter stort byggeri med 150 kontorarbejdspladser, cirka 1.600 kvadratmeter forsøgsmejeri samt et bredt spektrum af laboratorier. Hertil kommer sensorikfaciliteter, kunde- og forbrugerområder samt de mere traditionelle kontorrelaterede funktioner som mødelokaler, kantine og workshopfaciliteter.

Totalrådgiver på projektet er Sahl Arkitekter, der har Rambøll Danmark som ingeniørrådgiver. Byggearbejdet er udbudt som hovedentreprise i begrænset licitation, men der er endnu ikke skrevet kontrakt med entreprenør på bygningen.

Artiklen er en del af temaet De største byggerier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11