23948sdkhjf

Forslag: Børnehave i tidligere forlystelsespark

Placering i et hjørne af Karolinelund i Aalborg kaldes et aktiv for hele byen, mener rådmand.
Planerne om en ny børnehave i midtbyen - gerne i et hjørne af Karolinelund - kan blive et aktiv for hele byen. Det mener rådmand for familie og beskæftigelse Mai-Britt Iversen (S).

Foreløbig er der ganske vist ikke truffet endelig afgørelse om placeringen af den ny daginstitution, men familie- og socialudvalget drømmer om, at den kan komme til at indgå som en del af aktiviteterne i den ny bypark.

- Det vil for eksempel være oplagt at lave en legeplads, som er så god, at den kan blive et tilløbsstykke. Ikke bare for børnene i institutionen - men også for byens borgere, forklarer hun.

Ifølge Mai-Britt Iversen er der i dag flere og flere børnefamilier, som vælger at blive boende i midtbyen eller flytter ind i de store nye lejligheder i området, og derfor haster det også med at finde en løsning.

- Byrådet har allerede afsat 14 millioner kroner til projektet, så for min skyld må det gerne gå hurtigt. Men der skal selvfølgelig laves en lokalplan først, forklarer hun.

Den ny daginstitution får plads til 80 børn, og lykkes det at få den placeret i Karolinelund, vil børnene også kunne benytte sig af nogle af parkens andre aktiviteter.

- Det kunne for eksempel være de skulle ud og spille petanque eller på en lille udflugt rundt til nogle af parkens andre brugerstyrede tilbud. Det er i hvert fald oplagt, mener Mai-Britt Iversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109