23948sdkhjf

Nordelektro henter ny direktør hos Intego

Ansættelsen af Hans Peter Andersen sætter skub i ambitioner om at blive landsdækkende.
Den nordjyske installations- og servicevirksomheds har ansat Hans Peter Andersen som ny administrerende direktør. Og med den nye direktør sættes der for alvor skub i ambitionerne om udvidelse af forretningen og ansættelsen af nye medarbejdere - både i det nordjyske og i resten af landet.

- Mange forbinder kun Nordelektro med elektromekanisk arbejde. Sandheden er at Nordelektro i dag er en ægte full-service leverandør, der kan varetage en moderne industri-virksomheds samlede service opgaver. Vi spænder fra små el-installationsopgaver over lovpligtigt eftersyn til service af hele virksomhedens produktionsapparat, siger Hans Peter Andersen, der startede i jobbet 1. februar.

Den nye direktør kommer fra en stilling som afdelingschef for Intego. Han er oprindeligt uddannet maskinmester, men har altid arbejdet med salg og forretningsudvikling, også i sine tidligere ansættelser hos blandt andet Tetra Pak og Grundfos.

Ambitioner om hele Danmark
Ambitionerne stopper dog ikke med at blive kendt som full-service leverandør. Nordelektro vil indenfor de kommende år arbejde hårdt på at blive et landskendt navn i branchen.

- Og for at blive det, skal vi være tæt på vores kunder – lige meget hvor de befinder sig, siger Hans Peter Andersen.

Satsningen betyder blandt andet ansættelse af medarbejdere, så der kan rykkes hurtigt ud, når kunder overalt i landet har brug for assistance til en bred vifte af opgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078