23948sdkhjf

Mosedeskolen ombygges for 10 millioner kroner

Skolen i Greve har fået bevilget millionerne til at skabe bedre fysiske rammer for børn og voksne.
Greve Kommune og Skole+ bidrager hver med fem millioner kroner til projektet.

Mosedeskolen er en blandt seks skoler på landsplan som er blevet udvalgt til at deltage i Skole+. Kampagnen har til formål at ombygge de udvalgte skoler for at understøtte skolereformens krav om en skoledag med mere bevægelse. Bevillingen på 5 millioner kroner forudsætter desuden, at skolen kan bruges af forskellige borgergrupper uden for undervisningstiden.

- Projektet er blandt andet udvalgt, fordi skolebygningen rent arkitektonisk har et stort potentiale, som kan opfylde kravene om mere idræt i skolen, siger formand for Børne- og Ungeudvalget, Henrik Klem.

Lokale- og Anlægsfonden, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Realdania er de organisationer som står bag Skole+. De ønsker at skabe gode eksempler for de mange danske folkeskoler, som mangler inspiration til ombygninger og indretninger.

- Skolen repræsenterer en typisk dansk skolebygning fra 1960’erne. Og vi er glade for, at ombygningen kan være med til at vise vejen for andre skoler med lignende udfordringer, siger formand for Børne- og Ungeudvalget, Henrik Klem.

Projektet er stadig i en tidlig fase, hvor skolen skal have hjælp til at udvikle og gennemføre projektet. Ombygningen forventes færdig ved udgangen af 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093