23948sdkhjf

Lindpro styrker sig i det sydvestjyske

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro har ansat Thomas Mollerup til at stå i spidsen for et team af stærkstrømsmontører.
Den nye teamleder bidrager med stort know how og solide kompetencer inden for det stærkstrømstekniske område efter mere end 15 år i branchen. Thomas Mollerup kommer senest fra en stilling som overmontør hos Theodor Christiansen ApS i Bramming.

- Thomas Mollerup kender området særdeles godt og har stor forståelse for de særlige betingelser kunderne opererer under. Ligesom hans uddannelse som elinstallatør og energivejleder gør ham til en yderst kompetent sparringspartner for vores kunder på energioptimeringssiden, siger Lindpros afdelingsleder i Bramming og Esbjerg, Søren Hermansen, der glæder sig over, at der også er kommet nye idéer til afdelingen.

80 mand i to afdelinger
Ansættelsen af Thomas Mollerup er således en yderligere styrkelse af Lindpros kompetencer inden for rådgivning og energioptimering i Bramming og Esbjerg, hvorfra der køres ud til kunder i hele Sydvestjylland.

De to afdelinger tæller samlet 80 mand med spidskompetencer inden for en række områder, blandt andet stærkstrøm, svagstrøm, landbrugsinstallationer, industriinstallationer og energioptimering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095