23948sdkhjf

Logodan skaber bånd til vinduesproducenter

Brugergruppe og årlige seminarer er rygraden i den direkte kontakt mellem Logodan og brugere af it-systemet Logodan VIP. Hvert år, når året lakker mod enden, strømmer vinduesproducenter til fra nær og fjern for at deltage i Logodans seminar.
Hvordan sikrer man en varm linje mellem dem, der udvikler højteknologien og dem, der skal bruge den? Næsten alle danske og rigtig mange skandinaviske vinduesproducenter anvender it-firmaet Logodans system VIP, et system, der er specielt udviklet til konstruktion, salg og produktion af vinduer og døre. Men hvordan kan brugerne få indflydelse på systemet, så det udvikles i forhold til behovene i virkelighedens verden?

60 deltagere fra 33 virksomheder i Danmark, Sverige og Norge deltog i det seneste seminar i Logodans hjemby Silkeborg. Seminaret ligger altid sidst på året, og Logodan benytter årets afslutning til skabe gode relationer mellem virksomheden og de mange vinduesproducenter.

Fra Logodan deltog det ni mand store team af udviklere og supportere bag Logodan VIP systemet.
- For os er det vigtigt på den måde at mødes med brugerne. Det er et fagligt arrangement, hvor vore kunder kan introduceres til det sidste nye, men hvor de også kan komme med ønsker til, hvad vi fremover skal satse på i vores udvikling af systemet. Derudover er det en god mulighed for, at producenter kan mødes under uformelle former. De er jo konkurrenter til dagligt, men vi har indtryk af, at de godt kan lide disse seminarer og muligheden for også at kunne mødes som kolleger, siger direktør Jan Schandorph Ravn, Logodan.

" Vi får noget viden med hjem"
It-ansvarlig hos Wega A/S, Benny Madsen, var blandt deltagerne i seminariet, og for ham er det vigtigt, at man får noget med hjem i tasken, som han udtrykker det:

- Det har været godt de sidste par gange, hvor det har været lidt kursus-agtigt. Det betyder, at vi får noget viden med os, og det er en god model. Det er også vigtigt at blive opdateret om det sidste nye, for der kan jo godt være sket noget, som man ikke lige har været opmærksom på i det daglige. Endelig er det en god måde at møde kolleger på. I det her spil er vi netop kolleger, og vi er også gode til at hjælpe hinanden. Og så er det jo altid rart at snakke med folk fra andre virksomheder.

2008-nyheder
Seminariet blev afviklet på Hotel Scandic, der havde mulighed for at stille mange lokaler til rådighed. Det var nødvendigt, for en del af seminariet består af workshops, som deltagerne kan melde sig ind på efter behov og interesse.

Efter morgenkaffen startede programmet med introduktion til det store antal af de nyeste funktioner i Logodan VIP, og herefter fik de mange vinduesproducenter et indblik i, hvad Logodan kan præsentere i 2008:

- Nyt udskriftsmodul med brugeropsættelig design og ændringsmuligheder, samt indførelse af papirløs produktion med direkte overførsel af data til produktionsterminaler og maskiner med tilbagemelding til salg og planlægning.





Kilde: Logodan

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125