23948sdkhjf

Populært Amager-kvarter vokser videre

CPHinvest og Casa tager hul på næste etape af det 24.000 kvadratmeter store boligområde, Strandlodden.
Imens de første beboere flytter ind i boligområdet Strandlodden, sættes endnu 39 boliger til salg i kvarteret, som CPHinvest og Casa A/S står bag.

Strandlodden består af Trinhuset, Kobberhuset, Havhuset, Platanhuset – og snart også Vinkelhuset. I maj flytter Trinhusets beboere ind, og til august rykker nye naboer ind i Kobberhuset. Havhuset og Platanhusets hjem er ved at blive opført og står klar i 2016. Vinkelhuset er indflytningsklart i december 2016.

Da hjemmene i Strandloddens første to huse blev sat til salg i 2014, blev de 65 boliger solgt i løbet af cirka ni måneder. Og da lejligheder og rækkehuse i områdets to øvrige bygninger efterfølgende blev sendt på markedet, gik det endnu hurtigere.

- Strandloddens hjem blev revet væk på få måneder. Derfor er vi glade for at kunne udbygge kvarteret, siger Peter Soldbro Dubin, direktør i CPHinvest.

De fem huse opføres af Casa kommer til at ligge i en grøn have. Kvarteret strækker sig i alt over 24.000 kvadratmeter, cirka 500 meter fra Amager Strandpark. Hele området er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094