23948sdkhjf

Ny bydel i Vejen

Område på Gormsvej udbydes som projektudbud, hvor bydende udover et bud på grunden afleverer et projekt for udformningen af området.
En dommerkomite vurderer de indkomne forslag, på blandt andet udformning, sammenhæng, fællesarealer med mere. Grunden sælges derfor kun som samlet areal, og ikke i mindre udstykninger. Det skriver Vejen Kommune på sin hjemmeside.

Det gamle stadion på Gormsvej har ikke været i brug længe. I 2014 begyndte planlægningen for udviklingen af området for alvor, der blev etableret et lege- og aktivitetsområde på grundens sydlige del ligesom der blev arbejdet på at sætte rammerne omkring det boligområde der skal opføres på grunden.

Det er ønsket at området kommer til at fremstå grønt, åbent og inviterende - både for beboere i området men også for resten af byens borgere.

I Vejen Kommune er der højt til loftet, og direkte overført til udbuddet for Gormsvej stadion betyder det, at der er plads til at prøve noget nyt. Vi håber at de projektmagere der byder ind på projektet, lige som os, ønsker at være nytænkende og derved få skabt et område, som både beboere i området og byen, som helhed, kan være stolte af.

Området skal udformes, så det er særligt attraktivt for unge/yngre mennesker, der skal til at stifte familie, eller allerede har gjort det, men ikke har etableret sig fast endnu - det kan både være par og enlige, der bosætter sig her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109