23948sdkhjf

To problem-projekter præger travlt år hos Teknikgruppen

Installatørvirksomheden hensætter fem-seks millioner på to byggesager i et meget travlt 2014, hvor omsætningen rundende 125 millioner kroner.
Hensættelserne betød, at Teknikgruppen endte med et underskud på 1,13 millioner kroner.

- Resultatet afspejler ikke året hos os, for de to enkeltstående sager ødelægger regnskabet for os. Det gik faktisk ganske fornuftigt i 2014, fortæller administrerende direktør Peder Erichsen.

To nye afdelinger
2014 var præget af ganske stor travlhed for installatør-virksomheden med fem afdelinger. Torsted El & Automatik blev en del af koncernen og er nu en del af Teknikgruppens aktiviteter i Horsens. Direktøren fortæller, at indlemmelse er sket med stor succes.

Derudover åbnede virksomheden også en afdeling i Fredericia 1. januar 2014.

- Vi har ikke nye overtagelser i kikkerten i øjeblikket, selvom vi altid er på udkig. Vi skal lige have ro på forretningen, efter vi har fået de to nye afdelinger, siger Peder Erichsen.

Travlt med nybyggerier
Teknikgruppens elektrikere er i øjeblikket ved at starte op på byggepladsen på det nye, Bjarke Ingels-tegnede Bunkermuseum i Blåvand. Derudover har Ølholm-afdelingen travlt med nybyggede huse, som installatørerne har cirka 100 af om året.

- Det går fornuftigt, men ikke prangende, og vi følger vores budgetter. Med hensyn til resultatet i 2015, så vi kan ikke vide, om der er hensat nok til de to projekter, før de er færdige med projekterne, uddyber direktøren.

Virksomheden har i øjeblikket 125 ansatte. Det er samme niveau som i 2015, og Teknikgruppen har i øjeblikket ansat 15 vikarer på de store projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094