23948sdkhjf

Ny CFO skal fremme Lindpros vækststrategi

Teknik- og servicevirksomheden har ansat Kirsten Skjoldorf som ny økonomidirektør.
Kirsten Skjoldorf har solid erfaring med alle økonomistyringens facetter. Hun kommer senest fra en tilsvarende stilling hos el-grossisten Sonepar Nordic.

- Lindpro har en stærk position på markedet, høj faglighed og et stort potentiale. Min opgave bliver dels at sikre fastholdelse af kontinuiteten i en sund forretning dels at sikre en udvikling af såvel forretningen som økonomifunktionen, der kan skabe kontrolleret, profitabel vækst i Lindpro, udtaler Kirsten Skjoldorf.

Understøtter ny strategi
I starten af 2014 lancerede Lindpro en ny strategi, hvor et stærkt kundefokus og en effektiv drift er drivkraften bag målet om organisk vækst.

- Jeg kan i høj grad se mig selv som led i eksekveringen af denne strategi. Optimering af forretningsprocesser, hele tiden med kundernes behov for øje, er blandt mine spidskompetencer. Og jeg ser frem til at hæve overliggeren yderligere for Lindpro, siger Kirsten Skjoldorf om baggrunden for skiftet fra grossistleddet til leverandørleddet.

Lindpro måtte i 2014 se omsætningen falde fra 945 til 823 mio. kr. Til gengæld blev resultatet før skat mere end tredoblet fra 8,8 til 28,2 mio. kr. I 2015 forventer virksomheden øget omsætning og et forbedret resultat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094