23948sdkhjf

Skovbo sikrer drømmebyggerier

Som de første i Danmark giver Skovbo nu alle byggeprojekter en bankgaranti. Bankgarantien giver byggelystne tryghed og mod på at få drømmehuset opført.
Skovbo fra Børkop tænker nu nyt for at få sat skub i de boligdrømme, der lever i hundredvis af familier. Mange familier er usikre på, om det er trygt at bygge netop nu, og Skovbo giver derfor en bankgaranti på 200.000 kroner til nye kunder, der vælger at realisere boligdrømmen med et hus fra Skovbo.

- Bankgarantien følger med den første faktura på leverance af materialer til byggeprojektet eller for eksempel, når vi har støbt fundamentet. På den måde får vores kunder tryghed med i deres byggeri fra første færd. Vi har samtidig et stærkt økonomisk hold bag os, så ingen behøver frygte, at vi ikke kan leve op til vores forpligtelser, siger økonomidirektør Mathias Bendesen Møller fra Skovbo.

Svenskerne får altid garanti
Skovbo fra Børkop blev i efteråret 2007 opkøbt af Fiskarhedenvillan AB, der er et af Sveriges største byggefirmaer. Svenskerne er vant til at få bankgarantier, når de bygger, og det skal danskerne også vænnes til, hvis det står til Skovbo:

- I Sverige benytter man lignende bankgarantier, og derfor er det naturligt, at Skovbo også tilbyder det i Danmark. Det giver en stor sikkerhed for vores kunder, og det er netop det, vi gerne vil give i denne tid, forklarer Mathias Bendesen Møller.

Fiskarhedenvillan AB er ejet af den danske kapitalfond Polaris Private Equity, hvor investorerne blandt andre er A. P. Møller-Mærsk og Danske Bank.

Garanti for valgfrihed
Trygheden, der følger med de 200.000 kroner, bliver fulgt op af sikkerhed for, at byggeprojektet kommer til at se præcist sådan ud, som den enkelte familie ønsker sig. Danskerne ønsker individuelle boliger med store vinduespartier og med masser af luft og store rum, der giver plads til familiens armbevægelser, uanset, om man er ude eller inde.

Med Skovbos brede program er mulighederne mange for de, der tænker i utraditionelle baner og tør tage skridtet med en spændende og individuel bolig. En solid kapitalfond og en bankgaranti i ryggen giver ekstra mod på at realisere drømmen om en ny bolig.

Kilde: Skovbo Villa A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094