23948sdkhjf

MT Højgaard-team vinder fjerde OPS-skole

Med den nye Skovbakkeskole i Odder får MT Højgaard og Deas endnu et skolebyggeri på cv'er.
Det er netop offentliggjort, at det bliver team MT Højgaard/Deas, der skal opføre og drive den nye Skovbakkeskole for Odder Kommune i et offentlig-privat samarbejde (OPS).

Den nye skole skal huse 650 elever og kommer også til at rumme vuggestue og børnehave med plads til 100 børn. Byggeriet opføres opføres ved siden af den eksisterende skole, der fortsat vil fungere under hele byggeprocessen.

- Vi vil bygge en helt ny skole, der sikrer optimale og fleksible rammer mange år ud i fremtiden. Der er fokus på bæredygtighed, indeklima og langtidsholdbare løsninger, og vi tilbyder en skole, der lever op til energiklasse LE2020, siger Joan Clausen, der er projektdirektør for OPP/OPS i MT Højgaard.

Den nye Skovbakkeskole er tegnet af arkitektfirmaet Cebra og får et areal på 9.300 kvadratmeter. Skolen bygges i to etaper, der forventes afsluttet i henholdsvis juli og december 2017. Den samlede projektsum udgør 250 mio. kr.

Skovbakkeskolen bliver vinderteamets fjerde fælles skoleprojekt i OPP- og OPS-regi. Teamet står i forvejen bag Nordstjerneskolen i Frederikshavn, Vildbjerg Skole og Ørstedskolen i Rudkøbing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094