23948sdkhjf

Microshade vinder ordre på Copenhagen Towers

Den øverste del af tagetagen skal beklædes med solafskærmning fra Microshade. Det er blandt andet et positivt bidrag til byggeriets LEED-certificering, der spiller ind.
I øjeblikket installeres Microshade solafskærmning i den øverste del af den dobbelthøje tagetage i Copenhagen Towers, der opføres i Ørestaden.

I alt 500 kvadratmeter glasfacade i øst-, syd- og vestfacaden udstyres med Microshade, der er en næsten usynlig mikrolamel-struktur lagt i vinduerne.

- Microshade sikrer, at man kan placere mennesker tæt ved glasfacader eller under et glastag, da den ikke blot skærmer for solen, men også for varmen. Afgørende for valget har ydermere været, at det i 85 meters højde er langt nemmere at montere Microshade i forhold til traditionel udvendig solafskærmning, siger Finn Andersen, projektchef i Sjælsø Management.

Som et af de første byggerier er Copenhagen Towers certificeret efter LEED-modellen. Her bidrager den ultratynde og lette Microshade-struktur på 400 g/m2 positivt, da den kun består af metal. CO2-påvirkningen i produktionen er lav, og materialet kan genanvendes, når det engang skal udskiftes.

Det er kapitalfonden Solstra Capital Partners, der står bag opførelsen af Copenhagen Towers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093