23948sdkhjf

Rekordordre til Outrup Vinduer & Døre

Vinduesproducenten har landet sin største projektordre nogensinde. 1.500 vinduer og døre skal sendes fra Nykøbing Mors til Islands Brygge.
Outrup Vinduer & Døre har i foråret udvidet produktionen med en ny hal på 2.000 kvadratmeter, og der bliver brug for pladsen.

Den nordvestjyske vinduesproducent har nemlig fået til opgave at levere cirka 1.500 vinduer og døre til en renovering af 280 lejligheder på Islands Brygge i København. Det er virksomhedens største projektordre til dato.

- Vi er utroligt stolte og taknemmelige for at have gjort os fortjente til denne opgave. Opgaven er et vigtigt led i virksomhedens nuværende strategi for projektmarkedet, siger direktør og ejer, Mogens Ringgaard.

Opgaven er kommet i hus i samarbejde med 3T Byggeentreprise og Gaihede Ingeniører & Arkitekter. Materialevalget er faldet på Outrups AluCapFront, som stemmer overens med Gaihedes ønsker om slanke sprosser og funktionalitet samt ikke mindst, at elementerne opfylder kravene til BR2020.

- Efterspørgslen på vores nye produkter AluCapFront og GreenFront går over al forventning, og i den forbindelse er vi glade for, at vi her i foråret har udvidet. Vi har siden nytår forøget medarbejderstaben med 20 procent, hvilket er helt i tråd med den forventede strategi om vækst, fortæller Mogens Ringgaard

Leverancerne påbegyndes i august 2015 og forventes afsluttet i oktober 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102