23948sdkhjf

JCN Bolig er mellemfornøjet over millionforbedring

Den vestjyske entreprenør nåede en milepæl i 2014. Alligevel er der skuffelse.
JCN Bolig med hovedsæde i Vildbjerg er ikke tilfreds, selv om 2014 sluttede med det største overskud siden finanskrisens udbrud og selv om omsætningen i 2014 nåede op på førkriseniveau.

- Indtjeningen i 2014 var slet ikke så god, som vi havde håbet, siger adm. direktør Flemming Rasmussen til Building Supply.

I den senere tid har JCN Bolig omstruktureret forretningen fra at være generel totalentreprenør og til at blive specialiseret inden for boligbyggeri.

Flemming Rasmussen oplever, at kunderne efterspørger specialisering. At de vil se referencer fra tilsvarende byggerier, og de finder det ikke troværdigt, hvis man tror, man kan det hele.

- Det er det samme som i alle brancher. Det går heller ikke altid at sælge både børnetøj og herretøj og dametøj, siger han.

Omlægningen har givet pote, fortæller han. Men han er for eksempel skuffet over, at omkostningerne blev større end forventet i 2014

- Allerede i år kan vi mærke på driften, at strategien er slået igennem. Vi havde dog håbet på en større effekt allerede sidste år, siger han.

Den effekt, forventer han, kommer i 2015.

- Jeg vil ikke komme med konkrete tal, men vi forventer et meget tilfredsstillende resultat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109