23948sdkhjf

Danhaus og MBM-Byg stifter fælles selskab

Et joint venture-samarbejde skal sikre høj kvalitet i montagearbejdet.
Et typehus er ikke bedre, end måden det er samlet på.

Derfor har Danhaus, der er et af landets største typehusfirmaer, allieret sig med byggefirmaet MBM-Byg og stiftet joint venture-selskabet Danhaus MBM-Byg Elementmontage.

Her vil 18 medarbejdere, fordelt på tre montagehold, være klar til at dække op til 80 procent af montagearbejdet, når der opføres huse fra Danhaus i hele landet.

- Det nye selskab skal sikre, at montagearbejdet kører efter en snor, så kunderne oplever, at huset bare er i orden, når de overtager det. Vi har mange års erfaring og går systematisk til værks, fortæller Martin B. Møller, indehaver af MBM-Byg.

MBM-Byg har siden etableringen i 2004 opført flere elementtræhuse, og virksomheden har stor erfaring med montagearbejde.

- Årligt laver vi ca. 300 huse, og når vi afleverer et hus, så skal tingene bare være i orden – hver gang, siger Danhaus-direktør, Johannes Schmith, om baggrunden for at indlede samarbejde med MBM-Byg.

Danhaus, der producerer byggesæt, komponenter og elementer til husene på egen fabrik i Esbjerg, forventer i 2015 at opføre over 300 huse. Virksomheden planlægger at åbne en afdeling på Sjælland for at komme tættere på et stigende antal sjællandske kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281