23948sdkhjf

Strandlejligheder i Køge sat til salg

Halvdelen er allerede reserveret, når Arkitektgruppens projekt "Strandengen" sætter 44 ejerlejligheder til salg.
For få uger siden blev 44 ejerlejligheder ud til Køges naturskønne strandeng sat til salg. Netop "Strandengen" er titlen på boligprojektet, som er det første af bygherren Arkitektgruppens to boligprojekter på den sydligste del af Søndre Havn.

Køge Kommune har gennem de seneste år udviklet sig markant med nye store infrastruktur- og udviklingsprojekter, herunder det kommende Universitetssygehus, Ringstedbanen, udbygning af erhvervshavnen og transportcentret og ikke mindst det nye bykvarter Søndre Havn.

- Det er derfor naturligt for Arkitektgruppen at udvikle og investere i Køge, Sjællands nye hovedstad, med nye boligprojekter, siger Tony Christrup, udviklingsdirektør hos Arkitektgruppen.

De 44 ejerlejligheder er af varierende størrelse, fra 82 til 129 kvadratmeter. De 44 ejerlejligheder er af varierende størrelse, fra 82 til 129 kvadratmeter. De får alle enten altan, tagterrasse eller private uderum i stueplan. Prisen for lejlighederne starter ved 1,7 mio. kroner, og de forventes at stå klar til indflytning i løbet af foråret 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078