23948sdkhjf

Arkitektgruppen har fundet sin nye administrerende direktør

52-årige Henrik Jacobsen skal videreføre væksten hos den fynske developer, som også udvider sin bestyrelse.
Arkitektgruppen har nu ansat den administrerende direktør, som rekrutteringsfirmaet Hansen Toft fik til opgave at finde i foråret.

Valget er faldet på 52-årige Henrik Jacobsen, der hidtil har væreti administrerende direktør i Aluwind Gruppen.

Arkitektgruppen har i samme ombæring udvidet sin bestyrelse fra tre til fem medlemmer. Den ene af de to nye bestyrelsesmedlemmer er Boris Nørgaard Kjeldsen, der er administrerende direktør i Dades samt formand for bestyrelserne i Datea og Kemp & Lauritzen. Den anden er Lars Holst, der tidligere har været kreditchef i Nykredit. Han arbejder i dag som professionelt bestyrelsesmedlem og er næstformand i Vestjysk Bank samt bestyrelsesmedlem i Grønlandsbanken og Vækstfonden.

Vil gerne øge omsætningen
Arkitektgruppen har mere end firedoblet sin omsætning siden 2009, og virksomheden forventer yderligere vækst i de kommende år. For at geare organisationen til den forventede udvikling vurderede grundlægger Jørgen Witting, at der skulle nye kræfter til.

- Vi vil gerne øge vores omsætning, og for at lykkes med det, har vi brug for en person, der kan få forretningen til at køre. Vi er projektudviklere og vil gerne bruge flere kræfter på at udvikle projekter. Der er ingen dramatik i det her, og jeg er ikke på vej på pension, sagde Arkitektgruppens 68-årige stifter til Building Supply tilbage i april måned.

Med Henrik Jacobsen som ny administrerende direktør fortsætter Jørgen Witting i stedet som formand for bestyrelsen. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Robin Feddern og Uwe Teichert.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234