23948sdkhjf

Hjørring indviede nyt fodboldstadion

Lund & Staun i Svenstrup har stået for det 35 mio. dyre projekt.
Torsdag kunne Hjørring fejre, at den nye udgave af Femhøje Idrætscenter blev indviet efter nyt tribunebyggeri og gennemgribende modernisering.

Det skriver TV2/Nord på sin hjemmeside.

- Det her er stort for Hjørring. Alle kan huske det gamle stadion, og det tror jeg, at de kan nogle år endnu, for det var nedslidt og udtjent. Det var nogle ikke-velkomne forhold for de klubber, der skulle komme her og spille. Nu er det moderne, og der er varme i banen og varme i bruseren osv. Det er nogle moderne faciliteter vi har fået, så det er dejligt, siger borgmester Arne Boelt (S) til TV2/Nord.

Moderniseringen var tiltrængt, da den gamle tribune var opført i 1948. Byens dameelitehold Fortuna Hjørring har længe døjet med utidssvarende faciliteter især i forbindelse med Europa Cup-kampe. Og herreholdet i 1. division, Vendsyssel FF, kan rykke op i Superligaen i næste sæson, hvis resultaterne flasker sig.

Totalentreprenør ved det nye stadion med tilhørende idrætscenter er tømrerfirmaet Lund & Staun fra Svenstrup, som har opført det for summen af 35 mio. kroner, og det rådgivende team bestod af de tre aarhusianske virksomheder Lumo Arkitekter, Regnbuen Arkitekter og SlothMøller Rådgivende Ingeniører..

Opførelsen er et samarbejde imellem Hjørring Kommune, VUC & HF Nordjylland samt Hjørring Private Realskole. De tre parter har lagt væk på, at idrætscentret er fremtidssikret og har bæredygtige løsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.035