23948sdkhjf

Carl Ras åbner nyt engroscenter

Carl Ras åbner 3. april sit ottende engroscenter ved Sjællandsbroen i Københavns Sydhavn. Her kan professionelle håndværkere købe ind med alle fem sanser.
Familievirksomheden Carl Ras (tidligere Carl Rasmussen Værktøj & Beslag), der har domicil i Herlev, fortsætter nu sin markante satsning på at skabe en ny storspiller på markedet for værktøj og beslag. Det sker med åbning af det niende engroscenter i Danmark, der samtidig bliver kædens flagskib – både når det gælder butikkens størrelse og måden at præsentere varerne på. Målsætningen er således at skabe branchens state-of-the-art butik - et oplevelsesland for professionelle håndværkere, hvor de kan købe ind med alle fem sanser.

Det nye engroscenter er indrettet i Bådehavnsgade tæt på Sjællandsbroen i Københavns Sydhavn. Og med den centrale beliggenhed i forhold til strømmen af håndværkere, der kører til og fra byggepladser i hele den sydlige del af København og Ørestaden – et område, der mange år frem vil være et vækstcentrum, både når det gælder nybyggeri og renoveringsopgaver – forventer Carl Ras at kapre mange nye kunder og dermed øge sin markedsandel på markedet for værktøj og beslag.

Men hvad er det, der er så specielt ved den nye værktøjsbutik?
- Først og fremmest kan vores håndværkerkunder her få en på opleveren, som de ikke kan få i nogen anden tilsvarende butik i Danmark, fortæller butikschef Lars Jensen.

- Med 27.000 varenumre på hylderne i butikken er vores udbud ekstremt bredt, og omfatter alt fra standardværktøjer til specialudstyr for de mest kvalitetsbevidste håndværkere og feinschmeckere. Men også dybden i de enkelte værktøjsprogrammer er unik. Eksempelvis kan man finde op til 15 forskellige akku-boremaskiner fra en enkelt leverandør.

- Det andet, som er helt unikt ved denne butik, er at produkterne ikke bare bliver udstillet. På en række testcentre rundt om i engroscenteret kan håndværkerne endvidere prøve at arbejde med produkterne og se, høre, føle, lugte – ja kort sagt sanse hvordan værktøjerne ligger i hånden og er at arbejde med.

Hvordan med den femte sans – smagssansen?
- Du kan købe rustne søm ved kassen, siger Lars Jensen med et smil.

- Nej - spøg til side. Men der vil også være oplevelser for smagssansen i det nye engroscenter. Desuden tolker vi begrebet smag bredt, forstået på den måde, at det jo ofte er en smagssag, hvilket værktøj, man foretrækker som håndværker.

Carl Ras har i forvejen engroscentre i Herlev, Emdrup og Hørsholm i hovedstadsområdet. Endvidere har familievirksomheden, der i 2007 fejrede 75 års fødselsdag, afdelinger i Aalborg, Holstebro, Århus og Odense.

Kilde: Carl Ras

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094