23948sdkhjf

Arkitema tegner domicil for industri-ikon

Arkitektfirmaet står bag en 14.000 kvadratmeter udvidelse af Linaks domicil på Als.
I Guderup på Als taler man ikke om udkantsdanmark, men tværtimod om internationalt format. Den internationale produktionsvirksomhed Linak ekspanderer og udvider hovedsædet på Als med en cirkulær bygning på 14.000 kvadratmeter.

- Med udvidelse i form af endnu en cirkulær bygning får vi et konkret symbol på, at Linak sikrer danske arbejdspladser på Als. Et nyt byggeri der markerer en tro på fremtiden, siger administrerende direktør Bent Jensen.

Sort cirkel i landskabet
Linak har på verdensplan 1.900 medarbejdere, hvoraf omkring 1.000 er ansat på hovedsædet i Guderup på Als. Fra august 2017 får disse medarbejdere endnu bedre administrations- og produktionsfaciliteter. Arkitema Architects har tegnet det eksisterende runde byggeri, der blev opført i 2002, og nu får denne bygning endnu en cirkulær nabo i to etager.

- Det er positivt, når en tilfreds bygherre vender tilbage. Og endda en visionær af slagsen. Linak II samler produktion og administration i én og samme runde bygning, der placerer sig smukt i landskabet, fortæller Glenn Elmbæk, partner hos Arkitema Architects.

Den kommende administrations- og produktionsbygning får samme ”svævende” motiv som den eksisterende bygning med en underetage i glas og en første sal i mørk tegl - en sort cirkel i landskabet.

Byggeriet går i gang efteråret 2015 og skal stå klart i august 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109