23948sdkhjf

Skou Gruppen vokser

Ordrebogen bugner, og derfor udvides staben af projektledere.
Aldrig før har entreprenørvirksomheden Skou Gruppen A/S haft så mange og så store byggesager i gang.

Aktuelt ligger ordrebeholdningen i omegnen af 300 millioner kroner, hvilket skal ses i sammenhæng med, at Skou Gruppen normalt opererer med en årsomsætning på 200-250 millioner kroner.

Kigges et år frem i kalenderen, står der fortsat masser af spændende byggeprojekter på programmet, og derfor udvider entreprenørvirksomheden sin stab af projektledere.

Aktuelt er 37-årige Torben Just Nielsen tiltrådt. Han er den fjerde nye projektleder i år og kommer til Skou Gruppen med projektledererfaring fra flere virksomheder i byggebranchen – senest Rambøll A/S og Jönsson A/S.

- Jeg har set frem til at starte hos Skou Gruppen, fordi det er en spændende virksomhed i vækst med kompetencer inden for byggeri, som rækker vidt. Jeg ser det som en virksomhed med en flad struktur, hvor jeg kan fortsætte min ledelsesmæssige udvikling, siger Torben Just Nielsen.

Hans første projekt bliver renoveringen af bygning D1 på Gentofte Hospital med en projektsum på cirka 40 millioner kroner. Byggesagen er lige nu i projekteringsfasen, men i slutningen af august starter Skou Gruppens egne tømrer og murere renoveringsarbejdet.

- Da jeg blandt andet har siddet som bygherrerådgiver i Rambøll, ser jeg projekter fra både bygherrens og entreprenørens øjne. Det hjælper mig i samarbejdet mellem bygherre, rådgiver og andre samarbejdspartnere, forklarer Torben Just Nielsen, der er uddannet bygningsingeniør. Han har desuden en baggrund som tømrer og snedker.

Skou Gruppen beskæftiger over 150 ansatte, heraf 16 projektledere, og dækker hele Storkøbenhavn fra hovedkvarteret i Hørsholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079