23948sdkhjf

66 nye boliger i Køge

”Havblik” er navnet på et nyt boligbyggeri, som Casa Nord og Kuben Byg vil opføre på Søndre Havn.
Tidligere på året indgik Casa Nord og Køge Kyst købsaftaler om to nye boligbyggerier på den sydlige del af Søndre Havn. Nu går Casa Nord sammen med Kuben Byg i salg med ”Havblik” - det første af de to byggerier med beliggenhed lige ud til strandengen.

Havblik skal rumme i alt 66 ejerlejligheder, som varierer fra ca. 67 til 147 kvadratmeter og rummer fra to til fire værelser. I mange af boligerne er der mulighed for at etablere yderligere et værelse, og prisen for en lejlighed starter under 2 mio. kr.

Casa Nord og Kuben Byg forventer at kunne påbegynde byggeriet i foråret eller sommeren 2016 – med indflytning i sommeren eller efteråret 2017.

De to selskaber har før arbejdet tæt sammen om byggeri og salg af boliger, bl.a. i Nordhavnen i København, hvor de stod for den første boligbebyggelse i Århusgadekvarteret, Havnehuset.

- Vi glæder os rigtigt meget til at være en del af den spændende byudvikling i Køge – og til igen at arbejde sammen med Casa Nord om at udbyde boliger til mange forskellige mennesker – både på Havblik og på det efterfølgende byggefelt, siger adm. direktør for Kuben Byg, Line Røtting Dornan.

I Havblik er Casa Nord bygherre på 35 af boligerne og Kuben Byg på de resterende 31.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095