23948sdkhjf

Balslev åbner i Aalborg

Ingeniørvirksomheden overtager aktiver i Lindgaard A/S.
Balslev har i det seneste år oplevet en kraftig vækst i antallet af opgaver i Nordjylland, og med overtagelsen af aktiver fra det rådgivende ingeniørfirma Lindgaard A/S etablerer virksomheden sig nu fysisk i Aalborg.

- Vi har allerede en solid forretning i Syd- og Midtjylland, og med oprustningen i Aalborg har vi for alvor mulighed for at udnytte det store potentiale, der lige nu er i det midt- og nordjyske. Oprustningen er helt i overensstemmelse med vores strategi og er en del af den udvikling, vi for alvor har kickstartet gennem de sidste par år i Jylland, siger administrerende direktør, Bo Memhave.

For Jørgen Lindgaard, som i næsten 20 år har været ejer og administrerende direktør i Lindgaard A/S, er overtagelsen er en rigtig god løsning. Han fremtidssikrer sin virksomhed og fortsætter selv som leder af Balslevs nye Aalborg-kontor:

- I Lindgaard A/S har vi altid haft stor fokus på fagligheden i vores tilgang til at løse opgaver. Den opfattelse deler Balslev, og for mig personligt har det været afgørende, at både vores medarbejdere og vores kunder kan være helt trygge ved det nye setup, siger Jørgen Lindgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094